۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۹:۲۲

حقوق کارگران متناسب با تورم باید افزایش یابد

حقوق کارگران متناسب با تورم باید افزایش یابد

ساری- عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر این که حقوق کارگران باید هم‌راستا با تورم افزایش یابد، گفت: مجلس برای حمایت از کارگران تلاش می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر احمد فاطمی عصر جمعه در مراسم بزرگداشت روز کارگر که در خانه کارگر قائم‌شهر برگزار شد، تأکید کرد که افزایش حقوق کارگران و کارمندان باید به‌گونه‌ای باشد که همواره با نرخ تورم هم‌راستا باشد.

وی در این همایش ضمن اشاره به شرایط سخت اقتصادی کشور گفت: اکنون کشور درگیر جنگ اقتصادی و تحریم‌های بی‌سابقه‌ای است که فشار زیادی را به مردم وارد کرده است. با این حال، مجلس و دولت در تلاش هستند تا برای حمایت از کارگران و حفظ امنیت اقتصادی کشور اقدامات لازم را انجام دهند.

فاطمی با اشاره به لایحه اولیه بودجه ۱۴۰۵ و پیشنهاد دولت مبنی بر افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها اظهار کرد: مجلس با رد کلیات این بودجه، از دولت خواست که مجدداً در این زمینه بازنگری کند. در نهایت، بر اساس ماده ۱۲۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، تصمیم گرفتیم که افزایش حقوق‌ها باید با نرخ تورم تطابق داشته باشد.

وی گفت: نتیجه این پیگیری‌ها، تصویب افزایش ۶۰ درصدی حقوق کارگران در شورای عالی کار بود که به صورت شناور تنظیم شده است. این بدان معناست که در صورت تداوم تورم، شورا موظف به برگزاری جلسات جدید برای اصلاح دستمزدها است.

وی همچنین در ادامه بر ضرورت اجرای کامل همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأکید کرد و گفت: برخی مطالبات بازنشستگان هنوز به‌طور کامل محقق نشده است، اما مجلس به هیچ‌وجه این موضوع را فراموش نکرده است و در تلاشیم تا همسان‌سازی حقوق این عزیزان با منابع پایدار به درستی اجرا شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود، به ارتباط مستقیم منافع کارگران و کارفرمایان اشاره کرد و افزود: اگر تولید در کشور دچار مشکل شود، کارگران اولین کسانی خواهند بود که آسیب می‌بینند. در عین حال، اگر کارگران انگیزه کافی نداشته باشند، تولید نیز در رکود خواهد ماند. مجلس به‌عنوان نهاد ناظر، از سوءاستفاده‌های احتمالی از مصوبات شورای عالی کار جلوگیری خواهد کرد.

در پایان، فاطمی خطاب به کارگران گفت: شما تنها نیستید. مجلس دوازدهم از شما حمایت می‌کند و در این شرایط سخت اقتصادی در کنار شما ایستاده است. ایران سربلند و با عزت، مدیون تلاش‌های بی‌وقفه شما کارگران است.

کد مطلب 6816915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha